Choď na obsah Choď na menu
 


Baran
 
baran
 
K tvojmu neohrozenému sebavedomiu a očiam plným hrdosti a ráznosti sa hodí výrazné líčenie v živých farbách. Ohnivo alebo krvavo červený rúž by mal byť základom tvojho make-upu. Vyvaruj sa perleťovo ružovým, alebo inak nevýrazným farbám rúžov. Dôraz v líčení klaď vždy na rúž a oči si môžeš líčiť menej výrazne. Úplne stačí kvalitná predlžujúca riasenka. K tvojmu životnému štýlu patrí neustály pobyt na slniečku, a preto nikdy nezabudni na pleťové krémy s UV faktorom.
 
 
Blíženci
 
blíženci
 
Tvoj bystrý um a vrodenú zvedavosť xvýraznia najlepšie modré až šedomodré odtiene očného make-upu. K tvojim milovaným ľahkým šatám z jemných látok sa hodia aj ďalšie pastelové farby. Tvár si vždy dokonale vyhlaď podkladovým make-upom a premeň ju na zamat pomocou ľahkého púdru. Na rúž zabudni a nahraď ho leskom s jemným ružovkastým tónovaním. Svetlá pleť dokonale ladí s tvojim srdcom. Aj keď objednávaš kozmetické prípravky z lacných katalógov, vieš ich potom používať s kúzelnou silou babky mastičkárky.
 

Býk
 
byk
 
Vždy si vieš vybrať to najlepšie. A rovnako je to aj s líčením. Eleganciu vykúzliš bez najmenšej námahy. Patria k tebe všetky odtiene hnedého make-upu, farba terakoty, korálok a svetlo zelená. Čím prírodnejšie bude tvoj make-up vyzerať, tým viac splynieš s prírodou, aby si nakoniec vytryskla vo svojej plnej kráse. Prirodzená krása, ktorá z teba vyžaruje, si žiada tmavšie odtiene podkladového make-upu a púdru. Rúž v tehlovej farbe nakoniec dotvorí tvoj celkový prírodný vzhľad.
 
Kozorožec
 
kozorožec
 
Tvoje korektné a pokojné vystupovanie môže mnohým pripadať ako puritánstvo, ale to len nesprávne hodnotia tvoju tradičnú eleganciu a noblesu. K tvojej obľube jednofarebných materiálov alebo čiernobielych variácií sa hodí výrazná čierna linka okolo očí. Najlepšie ich zvýrazníš tekutou linkou. Pery dostanú šmrnc pomocou tmavšieho rúžu, nie však v príliš vyzývavej farbe. Zvýrazni si lícne kosti tmavším make-upem a celé to nalíčené dielo nechaj vyniknúť pomocou krátkeho účesu alebo zopnutých vlasov.
 
Lev
 
lev
 
Impozantnosť tvojej povahy vyniká v lesku zlatistého make-upu. Aj tak netradičné farby, akými sú zlatá alebo oranžová môžu dotvárať tvoj očný make-up. A slušia ti tiež ďalšie výrazné farby líčenia - žiarivo modrá aj tyrkysová. Tvoj make-up musí byť kráľovský - plný trblietok a veľkých žiarivých nalíčených plôch. V tvojom make-upe môže dominovať aj biela. Rúž ti najviace sluší v oranžových odtieňoch, skôr výrazný, než nenápadný pastelový. Samozrejmosťou musí byť výsledný lesklý efekt celého nalíčenia.
 
Panna
 
panna
 
Tvoja prirodzenosť, skromnosť a nevinný vzhľad sú ako stvorené na "nahé líčenie". Tak dokonalé, že ho tvoje okolie ani nepostrehne. Napriek tomu nič nevynecháš a každé miestečko tvojej tváre musí prejsť dôkladnou starostlivosťou. Môžeš si dovoliť aj biele tiene a biele očné ceruzy, doplnené dokonale aplikovanou riasenkou. Pery by sa ti mali lesknúť nežne ružovou perleťou alebo mať prirodzený odstieň zvýraznený leskom. Nezabúdaj na starostlivosť o svoje ruky. Pravidelne ich ošetruj krémom a perfektná budeš s francúzskou manikúrou.
 
Rak
 
rak
 
Si osobnosť s pestrou, ale uzavretou dušou. Rovnako pôsobia svetlučké pastelové farby make-upu, ktoré sú pre teba tým najvhodnejším. Neboj sa pastelovej fialovej alebo ružovej a nauč sa ich kúzelne kombinovať so striebristým leskom. Dokonalý make-up ti dodá sebavedomie a úspech sa potom dostaví, aj keď si ho už nečakala. A keď sa budeš chcieť opäť schovať do svojej ulitky, stačí sa odlíčiť, alebo sa schovať pred svetom za veľké okuliare.
 
Ryby
 
ryby
 
Oddaná a nežná osobnosť s čistým a úprimným pohľadom potrebuje rovnako čisté a jasné farby make-upu. Tým pravým budú očné tiene v tmavších a výraznejších pasteloch. Ružová, svetlo fialová, tyrkysová alebo zelená farba rias vyniknú na tvojej make-upom dokonale vyhladenej a farebne jednoliatej pleti. Tvoje pery za teba hovoria, aj keď práve mlčíš. Preto ich obleč do výrazných cyklámenových odtieňov. Avšak nenechaj ich hovoriť príliš nahlas použitím leskov. Pery ponechaj zametovo matné, hebké a tajomné.
 
Strelec
 
strelec
 
Tvoj kozmopolitný pohľad na svet je absolútne jasný a priamočiary. Sebavedome na seba môžeš dať tie najžiarivejšie farby make-upu. Žiarivo červenú a rubínovú farbu rúžu dokonale dotvorí kráľovsky modrá farba očných liniek a riasenky. Exotickosť potom ešte viac zvýraznia žiarivé farby tvojich očných tieňov. Si iná, nedbajúca na konvencie, smelo odolávaš aj stále sa meniacim módnym trendom, pritom si výrazná, nie však vulgárne krikľavá. Nedbáš ani na prichádzajúci módny trend bielej pokožky, a keď to nejde na slniečku, tak chytáš bronz v soláriu alebo pomocou samoopaľovacieho krému.
 
Škorpión
 
skorpion
 
Si tajomnou a mystickou osobnosťou, z ktorej vyžaruje temná sila. Svoj omamujúci, prenikavý a hypnotický pohľad dosiahneš pomocou kontrastov a tmavých farieb. Výrazné čierne očné linky a objem pridávajúca riasenka najlepšie kontrastujú s očnými tieňmi v žiarivých farbách - modrej alebo v načervenalých odtieňoch. Prekvapivo výraznou je aj kombinácia s tmavozelenými alebo tmavomodrými očnými tieňmi. Rúž by mal byť provokatívne výrazný, s tmavším zdôraznením kontúr.
 
Váhy
 
vahy
 
Tvoju krehkosť možno porovnat s balerínou, tvoju eleganciu s labuťou a tvoj pôvab s inoväťou. Svetlomodrá, šedomodrá, modrozelená - všetky mrazivé odtiene farieb s tebou splynú v jeden dokonalý celok. Kontúry očí rovnako zdôrazni v studených farbách, vyhni sa čiernym linkám aj čiernej riasenke. Na tvoje pery patrí lesk alebo perleťovo ružový rúž, ktorý akoby v sebe obsahoval kryštáliky chladivého ľadu. A hoci neustále sleduješ, čo sa deje na "javisku módy", príliš s make-upom neexperimentuj - tvoj vlastný štýl je viac než sa nechať unášať víchrom módnych trendov.
 
Vodnár
 
vodnar
 

Nezávislá a prirodzená, často provokatívna a výstredná - taká si v móde, pri výbere účesu aj v líčení. Ľadovo modré farby, svetlozelené alebo kovovo striebristé farby očných tieňov, doplní perleťový rúž a pleť zosvetľujúcim make-upom. Nebrániš sa novým trendom a máš talent ich vždy prispôsobiť svojim potrebám. Si rodený estét, ktorý sa cíti nahý, pokiaľ si ráno neprelakuje nechty alebo neurobí hĺbkové čistenie pleti. Dobre dbaj o pokožku svojho krku, pretože na ňom budeš celý život nosiť svoju pyšne vztýčenú hlavu.


http://style-ladies.blog.cz/1002/nalic-sa-podla-znamenia

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

..:)

(Re-bča (adminka) ;), 22. 11. 2011 15:53)

nieje začo;)

wow

(Sora^^, 22. 11. 2011 15:47)

Wow...to skusím :)) Pěkné děkuji za radu ;)