Choď na obsah Choď na menu
 


tak ja mám rada zelenú a hnedú :) aj to na mňa sedí :)

*BIELA*

 


Pôsobí neutrálne a príjemne, zároveň nevinne čisto.Majú ju radi sebavedomí, dobre naladení ľudia.Hodí sa takmer ku všetkému.S čiernou pôsobí buď elegantne klasicky, alebo nedbalo športovo.


 

 

 
RUŽOVÁ

 

Je typicky dievčenská, sladká a nevinná. Tak v nej aj budeš pôsobiť na okolie.
 
 
FIALOVÁ

 

Symbolizuje tajomno. Je kombináciou teplej červenej a studenej modrej, spája v sebe protiklady.Závisí najmä od doplnkov, ako v nej budeš pôsobiť. Nosia ju hlavne tvoriví a originálni šudia, ktorí nemajú radi obmedzenia.
 
 
MODRÁ

 

Je jedna z najobľúbenejších farieb, upredňostňujú ju romantici, introverti a tí, ktorí nemajú radi zmenu. Modrá pôsobí pohodovo a dôverihodne.
 
 
ŽLTÁ

 

Je to teplá farba, ktorá vyvoláva príjemný dojem.V nesprávenj kombinácii môže vyzerať trochu hrubo či prehnane.Nie každému pristane, hodí sa najmä blondínam.
 
 
ORANŽOVÁ

 

Pôsobí mimoriadne pozitívne, lebo v sebe spája žiarivosť žltej a temperament červenej.Je symbolom pozitívnej energie, a v podstate sa s ňou endá nič pokaziť.Veľmi dobre k nej ide zelená všelijakého odtiena, a taktiež čierna a biela.
 
 
ČERVENÁ
 

Farba temperamentu, života, sily a vášne. Pohybuje sa niekde medzi extravaganciou a klasickou eleganciou.Vysiela signál-Som silná a výrazná osobnosť! Pozor! Vyniknú pri nej drobné nedokonalosti tváre.
 
 
ZELENÁ

 

Je farba prírody, nádeje, mladosti, ale aj pokoja a neutrality.Pôsobí upokojúco a cool. Milovníci zelenej sú tvoriví, tvrdholaví a samostatní ľudia.
 
 
HNEDÁ

 

Majú ju radi pokojní a vyrovnaní ľudia.Nie je nápadná a pôsobi prirodzene.
 
 
ČIERNA

 

Má viacero tvári.Je farbou protestu a vzdoru.Je farba tích, krorí chcú byť originálny a neprístupní.Upredňostňujú ju rebeli,samotári, filozofi, ľudia ku ktorým je ťažko preniknúť.Čierna sa hodí ku všetkému a taktiež je to farba smútku.

                                                   ZDROJ:SweetGirls.estranky.sk

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

ehmmm

(bubliik, 20. 8. 2010 14:15)

Takže komentík zanechávám s upomínkou 1 upomínkou za reklamu MUSÍŠ ČÍST"!!